Flytt Jönköping med omnejd

Få hjälp med din flytt inom, till eller från Jönköping med omnejd. Talkoo hanterar allt inom flytt effektivt och omsorgsfullt. Vi flyttar både hela bohag och enstaka möbler på förfrågan. Du kan få hjälp av oss med allt inom privatflytt och bohagsflytt efter behov och önskemål. 

 • Packning 
 • Emballering 
 • Bortforsling 
 • Uppackning
 • Montering. 

Välj en erfaren flyttfirma 

Välj att anlita en seriös flyttfirma för trygg flytthjälp. I och omkring Jönköping har Talkoo levererat flytthjälp sedan mer än 20 år tillbaka. Våra kompetenta och säkerhetsmedvetna medarbetare är anslutna till kollektivavtal via Kommunal. 

Genom Transportstyrelsen har vi:

✔️Trafiktillstånd.

Genom Trygg Hansa har vi:

✔️Ansvarsförsäkring

✔️Olycksfallsförsäkring 

✔️Krishantering.

Få flyttoffert inom 24h

Vad skulle du vilja ha hjälp med?  Fyll i formuläret och få en offert inom 24h!
Du är också välkommen att kontakta oss på 036-200 63 eller via info@talkoo.se.

Jönköping med omnejd

I Jönköping vid Vätterns södra ände bor 99 373, av totalt 141 081 kommuninvånare. Andra orter i kommunen är Bankeryd, Taberg, Tenhult, Gränna, Odensjö och Kaxholmen. 

Behöver du ta en paus i flyttbestyren? Passa på att njuta av utsikten över Jönköping från Stadsparken. Låt oss ta hand om hela eller delar av flytten.  Mer om Jönköpings kommun

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info  Lokalt kontor

  Address: Grännavägen 24, 561 34 Jönköping
  Tel: 036-200 63
  Email: info@talkoo.se

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
  I Accept