Företagsflytt & kontorsflytt

Vi utför företagsflytt & kontorsflytt och sköter allt det praktiska med planering, packning och utförande. Så du kan bara luta dig lugnt tillbaka och låta oss sköta företagets flytt.

I flytten ingår:

✔️Emballering

✔️Packning

✔️Bortforsling

✔️Montering.

Självklart kan du också överlåta Flyttstädningen åt oss.

Ta hjälp av en erfaren flyttfirma för att flytta kontoret

När du anlitar oss för att genomföra en en flytt av kontoret eller företaget garanterar vi dig en effektiv och trygg upplevelse. Vi följer de normer och föreskrifter som finns inom flyttbranschen, och är seriösa och punktliga. Talkoo har erbjudit företagsflytt och kontorsflytt sedan 1999. Våra medarbetare är kompetenta och säkerhetsmedvetna och vi är måna om att alltid ge gedigen service.

Vår flyttfirma erbjuder företagsflytt & kontorsflytt i följande orter,-
Uppland: Uppsala, Enköping
Östergötland: Norrköping, Linköping

 

Genom Transportstyrelsen och Trygg Hansa har vi:

✔️Trafiktillstånd

✔️Ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner

✔️Olycksfallsförsäkring

✔️Krishantering.

Vi har även kollektivavtal via Kommunal.

Söker ditt företag en flyttfirma med branschvana? Fyll i formuläret och få en Offert inom 24h!

Du är också välkommen att kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se.

Talkoo

Talkoo grundades år 1999 och är en av Eskilstunas främsta aktörer inom – Flytt, Städ, och Fastighetsservice. Vi har ett brett serviceutbud för både privatkunder och fastighetsbolag. Vi har växt sedan starten och är idag ca: 20 anställda.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska. Vi arbetar tillsammans för nöjda kunder, har servat privatkunder och fastighetsbolag i Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Arboga, Köping och Kungsör i över 20 år och har fått tusentals nöjda och återkommande kunder som alltid rekommenderar oss till nära och kära.
Vi kommer göra allt för att du som kund ska vara fullständigt nöjd, allt annat ser vi som misslyckande. Alla våra anställda har kollektivavtal. Vi har transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa och trafiktillstånd genom Transportstyrelsen.

Fråga oss för mer info