När du ska genomföra tunga lyft är det viktigt att veta vad man gör.

Lyft och flytt av vapenskåp, kassaskåp, pianon & flyglar osv är oftast knepigt pågrund av tyngden och formen. Om det tunga lyftet dessutom ska ske från en lägenhet eller ett kontor med endast trappor eller hiss så blir det oftast stora problem. Det är inte så lätt.

Hur får du till exempel ned en 400 kg flygel från tredje våningen i ett trångt trapphus utan att det skadas eller utan att du själv och dina medhjälpare skadas? Det är inte lätt om man inte besitter den erfarenhet som vi på Talkoo gör. Vi har all nödvändigt utrustning för att kunna utföra lyften på bästa sätt.

Med Eskilstuna som bas så utför vi jobb runt om i Södermanland och Mälardalen.

Skulle det dock förmodan ändå ske en olycka?
Oroa dig inte! Vi är fullt försäkrade när det kommer till skador på objekt, utrymmen och personer.

För mer information och priser vänligen kontakta oss på Talkoo i Eskilstuna på 016-42 24 42 eller på info@talkoo.se.

Läs mer om vad Talkoo erbjuder här.

Talkoo

Talkoo grundades år 1999 och är en av Eskilstunas främsta aktörer inom – Flytt, Städ, och Fastighetsservice. Vi har ett brett serviceutbud för både privatkunder och fastighetsbolag. Vi har växt sedan starten och är idag ca: 20 anställda.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska. Vi arbetar tillsammans för nöjda kunder, har servat privatkunder och fastighetsbolag i Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Arboga, Köping och Kungsör i över 20 år och har fått tusentals nöjda och återkommande kunder som alltid rekommenderar oss till nära och kära.
Vi kommer göra allt för att du som kund ska vara fullständigt nöjd, allt annat ser vi som misslyckande. Alla våra anställda har kollektivavtal. Vi har transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa och trafiktillstånd genom Transportstyrelsen.

Fråga oss för mer info