Vi utför behovsanpassad städning enligt kundens önskemål med bra kundservice och kvalité som ledord.

Städning är något vi på Talkoo kan ! Genom att leverera problemfri service med hög flexibilitet så har vi lyckats bygga upp ett bra samarbete med våra kunder. Våra miljöanpassade städmetoder och materialval tillsammans med vår kompetenta personal levererar alltid högklassigt resultat.

Med Eskilstuna som bas så erbjuder vi våra tjänster runt om i Södermanland och Mälardalen.

Den maskinella utrustning vi på Talkoo innehar gör oss till rätt val till alla slags jobb från det lilla till totalansvar. Tveka inte att höra av er tills oss för en offert.

Talkoos kunder är både stora och små och innefattar bl.a. privatpersoner, butikskedjor, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, fabriker mm.

Glöm inte att vi även erbjuder tjänster inom både Flytt och Fastighetsservice!

Talkoo

Talkoo grundades år 1999 och är en av Eskilstunas främsta aktörer inom – Flytt, Städ, och Fastighetsservice. Vi har ett brett serviceutbud för både privatkunder och fastighetsbolag. Vi har växt sedan starten och är idag ca: 20 anställda.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska. Vi arbetar tillsammans för nöjda kunder, har servat privatkunder och fastighetsbolag i Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Arboga, Köping och Kungsör i över 20 år och har fått tusentals nöjda och återkommande kunder som alltid rekommenderar oss till nära och kära.
Vi kommer göra allt för att du som kund ska vara fullständigt nöjd, allt annat ser vi som misslyckande. Alla våra anställda har kollektivavtal. Vi har transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa och trafiktillstånd genom Transportstyrelsen.

Fråga oss för mer info