Magasinering i Eskilstuna 

Säker magasinering för privatpersoner och företag i Mälardalen på vårt förrådshotell i Eskilstuna. Behöver du förrådsutrymme att förvara möbler eller kartonger tillfälligt eller långvarigt? Inga problem! Vi löser alla era behov i våra lagerlokaler på hela 1 500 kvadratmeter. 

Förråd att hyra i Eskilstuna

Här finns uppvärmda förråd att hyra. Lokalerna i Eskilstuna är larmade via Securitas Bevakningstjänst. 

✔️Uppvärmda förråd

✔️Flexibelt utrymme

✔️Bevakade lokaler.

Det ska kännas tryggt och bra att magasinera sina möbler och ägodelar. Därför utgår vi alltid från hur dina behov ser ut när du kommer till oss.

Kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se för mer information och priser.

Talkoo

Talkoo grundades år 1999 och är en av Eskilstunas främsta aktörer inom – Flytt, Städ, och Fastighetsservice. Vi har ett brett serviceutbud för både privatkunder och fastighetsbolag. Vi har växt sedan starten och är idag ca: 20 anställda.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska. Vi arbetar tillsammans för nöjda kunder, har servat privatkunder och fastighetsbolag i Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Arboga, Köping och Kungsör i över 20 år och har fått tusentals nöjda och återkommande kunder som alltid rekommenderar oss till nära och kära.
Vi kommer göra allt för att du som kund ska vara fullständigt nöjd, allt annat ser vi som misslyckande. Alla våra anställda har kollektivavtal. Vi har transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa och trafiktillstånd genom Transportstyrelsen.

Fråga oss för mer info