Er Flyttfirma i Örebro

Få hjälp med din flytt inom, till eller från Örebro. Talkoo hanterar allt inom privatflytt och bohagsflytt effektivt och omsorgsfullt. Vi flyttar både hela bohag och enstaka möbler. Du kan förstås också överlåta flyttstädningen åt oss. Vi kan underlätta för dig genom att ta hand om hela eller delar av flytten.

 • Packning 
 • Emballering 
 • Bortforsling 
 • Uppackning
 • Montering. 

Vårt huvudkontor ligger i Eskilstuna men våra filialer ligger i de flesta orter i Mellansverige. 

Flyttstädning Örebro

Få gratis flyttoffert nu

Vad skulle du vilja ha hjälp med?

Fyll i formuläret och få en offert inom 24h!
Du är också välkommen att kontakta oss på 019-108 208 eller via info@talkoo.se.

Örebro – Sveriges sjunde största stad 

Örebro är Sveriges sjunde största tätort med sina 125 817 invånare. I Örebro kommun som har totalt 155 696 invånare ligger orter som Garphyttan, Glanshammar, Hovsta, Odensbacken, Stora Mellösa och Vintrosa. 

Vad ska du göra med den tid du får över i samband med flytten? Ett tips är att ta hissen upp till utsiktsplattformen i det kända vattentornet Svampen. Därifrån kan du njuta av panoramautsikten över Örebro och kringliggande slätt, skog och berg. 

Mer info om Örebro kommun

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info  Lokalt kontor

  Address: Kyrkvägen 49, 703 75 Örebro
  Tel: 016-42 24 42
  Email: info@talkoo.se

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
  I Accept