Flytt Uppsala med omnejd

Få hjälp med din flytt inom, till eller från Uppsalamed omnejd. Talkoo hanterar allt inom flytt effektivt och omsorgsfullt. Vi flyttar både hela bohag och enstaka möbler på förfrågan. Du kan få hjälp av oss med allt inom privatflytt och bohagsflytt efter behov och önskemål. 

  • Packning 
  • Emballering 
  • Bortforsling 
  • Uppackning
  • Montering. 

Du kan förstås också överlåta flyttstädningen åt oss. Vi på Talkoo tar oss an flyttar i hela Sverige.

Åt vilket håll ska flyttlasset gå? Oavsett om du ska flytta till eller från Uppsala, bara ett stenkast inom staden eller många mil bort kan vi underlätta för dig genom att ta hand om hela eller delar av flytten.

Vår flyttfirma erbjuder flytthjälp i följande orter,-

Välj en erfaren flyttfirma för trygg flytthjälp 

Välj att anlita en seriös flyttfirma för trygg flytthjälp. Talkoo har erbjudit flytthjälp i Uppsala sedan 1999. Våra medarbetare är kompetenta och säkerhetsmedvetna och vi är måna om att alltid ge gedigen service.

Genom Trygg Hansa har vi:

✔️Trafiktillstånd

✔️Ansvarsförsäkring

✔️Olycksfallsförsäkring 

✔️Krishantering. 

Vi har även kollektivavtal via Kommunal.
Söker du en flyttfirma i Uppsala med branschvana? Fyll i formuläret och få en offert inom 24h!
Du är också välkommen att kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se.

Talkoo

Talkoo grundades år 1999 och är en av Eskilstunas främsta aktörer inom – Flytt, Städ, och Fastighetsservice. Vi har ett brett serviceutbud för både privatkunder och fastighetsbolag. Vi har växt sedan starten och är idag ca: 20 anställda.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska. Vi arbetar tillsammans för nöjda kunder, har servat privatkunder och fastighetsbolag i Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Arboga, Köping och Kungsör i över 20 år och har fått tusentals nöjda och återkommande kunder som alltid rekommenderar oss till nära och kära.
Vi kommer göra allt för att du som kund ska vara fullständigt nöjd, allt annat ser vi som misslyckande. Alla våra anställda har kollektivavtal. Vi har transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa och trafiktillstånd genom Transportstyrelsen.

Fråga oss för mer info