Flytt Uppsala

Vi underlättar för dig genom att ta hand om hela eller delar av din flytt inom, till eller från Uppsala. Talkoo hanterar allt inom flytt effektivt och omsorgsfullt. Vi flyttar både hela bohag och enstaka möbler på förfrågan. 

  • Packning 
  • Emballering 
  • Bortforsling 
  • Uppackning
  • Montering. 

Vår bas är Eskilstuna, Södermanland, men vi tar oss an flyttar runt om i hela Mellansverige. I Uppland genomför vi även regelbundet flyttar i Enköping

Du kan få hjälp av oss med allt inom privatflytt och bohagsflytt efter behov och önskemål. Du kan också överlåta flyttstädningen åt oss. Flyttstädning Uppsala

Få flyttoffert från oss inom 24h

Fyll i formuläret och markera vilka delar du vill ha hjälp med och få en offert inom 24h!
Du är också välkommen att kontakta oss på 016-42 24 42 eller via info@talkoo.se.

Uppsala med omnejd

Sedan 1920-talet har Uppsala tillhört rikets mest expansiva städer, och har under 1900-talet blivit ett viktigt centrum inom flera områden. I staden bor 164 535 invånare, av totalt 230 767 i hela Uppsala kommun. Till de största tätorterna i kommunen hör Sävja, Storvreta, Björklinge, Bälinge, Lövstalöt, Vattholma, Vänge och Almunge.

Flyttar du till eller från Uppsala? Eller ska du flytta inom stan? Hur som helst kan det vara skönt att mitt i förändring och flyttbestyr ta en paus. Ta en promenad till Slottet genom slottsparken och ta in en rad fina vyer över staden. 

Välj en erfaren flyttfirma för trygg flytthjälp 

Välj att anlita en seriös flyttfirma för trygg flytthjälp. Talkoo har erbjudit flytthjälp i Uppsala sedan 1999. Våra medarbetare är kompetenta och säkerhetsmedvetna och vi är måna om att alltid ge gedigen service.

Genom Transportstyrelsen har vi:

✔️Trafiktillstånd.

Genom Trygg Hansa har vi:

✔️Ansvarsförsäkring

✔️Olycksfallsförsäkring 

✔️Krishantering.  

Vi har även kollektivavtal via Kommunal. 

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info