Målare i Köping

Ta hjälp av en skicklig målare i Köping med omnejd. Talkoo står till tjänst med all typ av målning inomhus och utomhus, liksom annan ytbehandling och tapetsering. Vi målar åt privatpersoner, företag, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar i hela Mälardalen. Med mångårig erfarenhet och stort kunnande tar vi hand om ditt projekt från början till slut. 

Måleri bostadsrättsförening i Köping & Mälardalen

På Talkoo har vi en stor erfarenhet av alla tänkbara måleriarbeten inom en bostadsrättsförening, inomhus och utomhus. Kontakta oss så hjälper vi er att utveckla ert projekt. Vi kan även bistå långsiktigt med fullständigt underhåll för målerierna i din bostadsrättsförening.

En vaken målerifirma!

Vår målerifirma är helförsäkrad och ansluten till kollektivavtal. Talkoo är ett serviceföretag där kvalitet och servicekänsla står i fokus. Vi prioriterar punktlighet och god kommunikation med våra kunder, och strävar alltid efter bästa resultat. 

Har du ett projekt som kräver särskild omtanke? På Talkoo är vi intresserade av kreativa lösningar och hjälper dig gärna! Vår bas är Eskilstuna, Södermanland, men vi tar oss an måleri runt om i hela Mälardalen: Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Arboga, Kungsör och Köping

Söker du målare i Köping med branschvana? Fyll i formuläret och få en offert inom 24h! 

Vi har även kollektivavtal via Kommunal.

Du är också välkommen att kontakta oss på 0221-150 30 eller via info@talkoo.se.

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info  Lokalt kontor

  Address: Sjötullsvägen 3B, 731 36 Köping
  Tel: 0221-150 30
  Email: info@talkoo.se

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
  I Accept