Flytt Linköping med omnejd

Få hjälp med din flytt inom, till eller från Linköping. Talkoo hanterar allt inom flytt effektivt och omsorgsfullt. Vi flyttar både hela bohag och enstaka möbler på förfrågan. Du kan få hjälp av oss med allt inom privatflytt och bohagsflytt efter behov och önskemål. 

 • Packning 
 • Emballering 
 • Bortforsling 
 • Uppackning
 • Montering. 

Låt oss underlätta för dig genom att ta hand om hela eller delar av flytten. Du kan förstås också överlåta flyttstädningen åt oss. Flyttstädning Linköping.

Vår bas är Eskilstuna, Södermanland, men vi har filialer på 22 orter och tar oss an flyttar runt om i hela Mellansverige. I Östergötland genomför vi även regelbundet flyttar i Norrköping

Trygg flytthjälp med erfaren flyttfirma

Välj att anlita en seriös flyttfirma för trygg flytthjälp. Talkoo har erbjudit flytthjälp i och kring Linköping sedan 1999. Våra medarbetare är kompetenta och säkerhetsmedvetna och vi är måna om att alltid ge gedigen service.

Genom Transportstyrelsen har vi:

✔️Trafiktillstånd.

Genom Trygg Hansa har vi:

✔️Ansvarsförsäkring

✔️Olycksfallsförsäkring 

✔️Krishantering. 

Vi har även kollektivavtal via Kommunal. 

Vad skulle du vilja ha hjälp med?
Fyll i formuläret och få en offert inom 24h!
Du är också välkommen att kontakta oss på 013-10 00 14 eller via info@talkoo.se.

Linköping 

Som universitetsstad är Linköping ung; Linköpings universitet grundades först 1975. Idag befolkas Linköping av 114 582 invånare varav många studenter. Andra orter i kommunen är Skäggetorp, Ryd, Ljungsbro och Malmslätt. Totalt bor 163 051 i Linköpings kommun. 

Oavsett om du ska flytta till eller från Linköping kan du passa på att koppla av medan Talkoo tar hand om hela eller delar av flytten. Kanske i den centrala oasen Trädgårdsföreningen?

Mer om Linköpings kommun 

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info  Lokalt kontor

  Address: Idögatan 37, 582 78 Linköping
  Tel: 013-10 00 14
  Email: info@talkoo.se

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
  I Accept