Flytt Norrköping – trygg flytthjälp med erfaren flyttfirma

Välj att anlita en seriös flyttfirma för en trygg flytt. Talkoo har erbjudit flytthjälp i Norrköping sedan 1999, och hanterar allt inom flytt effektivt och omsorgsfullt. Våra medarbetare är kompetenta och säkerhetsmedvetna, och vi är måna om att alltid ge gedigen service.

Få hjälp med din flytt inom, till eller från Norrköping med omnejd. Vi flyttar både hela bohag och enstaka möbler på förfrågan. Du kan få hjälp av oss med allt inom privatflytt och bohagsflytt efter behov och önskemål. 

 • Packning 
 • Emballering 
 • Bortforsling 
 • Uppackning
 • Montering. 

Vår bas är Eskilstuna, Södermanland, men vi tar oss an flyttar runt om i hela Mellansverige. I Östergötland genomför vi även regelbundet flyttar i Linköping 

Du kan förstås också överlåta flyttstädningen åt oss. Flyttstädning Norrköping

Flyttoffert inom 24h

Vad skulle du vilja ha hjälp med? Fyll i formuläret och få en offert inom 24h!
Du är också välkommen att kontakta oss på 011-10 00 54 eller via info@talkoo.se

Genom Transportstyrelsen har vi:

✔️Trafiktillstånd.

Genom Trygg Hansa har vi:

✔️Ansvarsförsäkring

✔️Olycksfallsförsäkring 

✔️Krishantering. 

Talkoo flyttfirma har även kollektivavtal via Kommunal. 

Nygamla Norrköping

I början av 1300-talet tros Norrköping ha fått stadsrättigheter. Staden har brunnit flera gånger, bland annat 1826 då sjutton kvarter kring nuvarande Kungsgatan brann ner. Efter det blev trähus under en tid förbjudna i staden. Idag befolkas Norrköping av 97 979 Norrköpingsbor och kommunen har totalt 143 171 invånare. Till de övriga orterna hör Åby, Krokek, Lindö, Skärblacka, Svärtinge och Kimstad.

Flyttar du till eller från Norrköping, eller ska du flytta inom stan? Oavsett kan det vara skönt att mitt i förändring och flyttbestyr ta en paus. Du kan till exempel följa vackra Åpromenaden längs Motala ströms norra strand, över Riksbron och tillbaka längs södra sidan.

Mer om Norrköpings kommun

Talkoo

Talkoo är ett expansivt företag och utökar hela tiden till fler och fler orter. Vi har sedan grundandet 1999 blivit en av Eskilstunas främsta aktörer med ett brett serviceutbud inom flytt, städ, och fastighetsservice för privatpersoner och fastighetsbolag.

Talkoo betyder kollektivt arbete på finska och vi arbetar tillsammans för nöjda kunder i Eskilstuna och hela Mälardalen. Sedan starten har vi vuxit och anställt flera medarbetare, som alla är anslutna till kollektivavtal. Vi är också försäkrade med bland annat transportansvarsförsäkring genom Trygg Hansa. Allt för personalens och din trygghet.

Fråga oss för mer info  Lokalt kontor

  Adress: Lindövägen 76, 602 28 Norrköping
  Tel: 011-10 00 54
  Email: info@talkoo.se

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Integritetspolicy.
  I Accept